Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Paraverksamheten på besök i Karlstad och Umeå

SHF/Paraverksamheten fortsätter besöka olika orter och genomföra prova på-aktiviteter.

Under våren har paraverksamheten besökt bland annat Karlstad och Umeå.

I samverkan med Parasport Värmland var rullstolshandbollen på plats i Karlstad och deltagarna fick chansen att prova på rullstolshandboll. Julia Johansson var på plats som ledare och visade exempel på olika träningsmoment. Tillfället avslutades med matchspel. Tack till alla er som kom och ville prova på rullstolshandboll!

Bor du i ett regionalt område runt Karlstad och tycker det låter spännande med rullstolshandboll så hör av dig till julia.johansson@parasport.se

Rullstolshandboll i Karlstad

I Umeå genomfördes en prova på-aktivitet med parahandboll i samverkan med Handbollförbundet Norr och Hjälteföreningen i samband med damlandslagets EM-kvalmatch mot Luxemburg. Aktiviteten startade med en gemensam uppvärmning och fortsatte med olika träningsaktiviteter. Även i Umeå avslutades träningen med matchspel där många nya blivande talanger fick chansen att visa upp sig.

Tycker du det låter kul med parahandboll och vill komma och träna med oss så hör av dig till john@hjalteforeningen.se

Parahandboll i Umeå

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-19

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!