Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lyckat spelarutvecklingsläger i rullstolshandboll

Första helgen i november arrangerades ett utvecklingsläger i rullstolshandboll för spelare från hela Sverige.

Foto: Arkivbild

Under våren och hösten har vi arrangerat spelarutvecklingsdagar i rullstolshandboll på åtta olika orter runtom i Sverige. Dessa dagar mynnade sedan ut i ett spelarutvecklingsläger med riksupptag. Första helgen i november samlades spelare från fler platser än någonsin, vilket tyder på att rullstolshandbollen sprider sig sakta men säkert genom Sverige.

Lägret var för både barn- och ungdomar samt vuxna och genomfördes i Örjanshallen i Halmstad. Totalt samlades elva spelare för att utvecklas som rullstolshandbollspelare, utbyta erfarenheter och diskutera framtiden tillsammans med representanter från SHF:s paraverksamhetsprojekt. Helgen resulterade i många skratt, bra träning och framför allt en gemensam förståelse för hur vi vill att rullstolshandbollen i Sverige ska utvecklas och bli ännu bättre.

Läs mer om vår paraverksamhet >>

Bild tagen från en av träningarna under spelarutvecklingslägret i Halmstad 2023

Publicerad: 2023-11-22

Senast uppdaterad: 2023-11-22

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!