Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

Nyheter

 • Anmälan öppen spelarutbildning pass 3-4 spelare födda 2008!

  Nu är anmälan till spelarutbildningspass 3-4 öppen. Vi vill att både spelare och tränare ska anmäla sig så att vi kan nå ut med information framöver. Träningspassen kommer att arrangeras 15-16 april och spelaren blir kallad till en av dessa dagar.
 • Målvaktsprojekt i HF Syd 2023

  Välkommen att deltaga i en målvaktssatsning som vi på Handbollsförbundet Syd kommer att genomföra under 2023.
 • Årsmöte den 6 mars 2023 HF Syd

  Föreningar inom Handbollförbundet Syd kallas till årsmöte måndagen den 6 mars kl. 17.30 i Sparbanken Skåne Arena i Lund
 • Målvaktsträning på sportlovet!

  Välkomna på målvaktsträning under sportlovet. Under 3 dagar kommer vi i HF syd att erbjuda målvaktsträning för ungdomar 10-12 år och 13-15 år.
 • Handbollssymposium i Malmö och Ungdomsledardagen i Kristianstad VM 2023

  Under VM kommer det att erbjudas fantastiska arrangemang där Malmö Stad och Kristianstads kommun står som värd! Passa på att njuta av VM 2023 och att utbilda dig samtidigt! Klicka dig vidare för att se progam och anmälan.
 • ATG Svenska Cupen

  Nu är lottningen klar inför ATG Svenska Cupens omgång 1-3 i HF Syd som startar i januari.
 • Lilla VM redan en succé

  Handbollförbundet Syd är tillsammans med våra partners Sparbanken Skåne och Event in Skåne väldigt stolta över att kunna presentera utbyggnaden av projektet Lilla VM som har som syfte att aktivera tusentals barn på idrottslektioner, raster och på idrottsdagar! Vi vill uppmuntra till lek, rörelse, kreativitet och stimulera till ett aktivt värdegrundsarbete. 
 • Välkommen till HF Syds ny webbplattform, handbollsyd.se

  Från och med den 30 november 2022, ligger handbollsyd.se på webbplattformen Sitevision.Riksidrottsförbundet har tidigare meddelat att webbplatser i IdrottOnline kommer att stängas den 31 december 2022 och därför har det under året pågått en upphandling, utveckling och flytt av sevensk handboll- och dess distriktsförbunds webbplatser från IdrottOnline till Sitevision. Målet har varit att bygga webbplatsen handbollsyd.se på ungefär samma sätt som på IdrottOnline för att du som besökare ska kunna känna igen dig.Om du hittar länkfel eller liknande när du klickar dig runt på webbplatsen är du varmt välkommen att kontakta Camilla Rohlén med hänvisning till vart felet finns så ska vi så snart som möjligt åtgärda detta.
 • Föreningskonferens VM 17 januari

  HF Syd hälsar varmt välkomna till en Föreningskonferens i samband med VM i Malmö Arena. ​Vi hoppas att alla våra föreningar tar tillfället i akt och prioriterar detta event i ett fullsatt danskt folkhav. ​
 • Succé för Lilla VM

  Lilla VM är igång och tillsammans med 26 föreningar skapar vi en enorm rörelse av barn ute i skolorna.
 • Nytt rekord i antal Distriktsdomare

  HF Syd har denna säsong utbildat hela 210 Distriktsdomare på DU3-4-och 5 vilket är en ökning med 33 domare sen förra säsongen. Domarbristen är dock fortfarande ett hot som vi lever med.
 • Aktivitetsplan för Parahandboll i HF Syd

  HF Syd är stolta över att kunna bjuda in till kostnadsfria "Prova på träningar" som vänder sig till alla, samt "Distriktsträningar" som vänder sig till inbjudna spelare inom Parahandbollen.
 • Krönika 1 221020 - Tankar och inspel från nya Verksamhetschefen

  Välkommen att del av en krönika skriven av vår Verksamhetschef Mikael Johansson!

Publicerad: 2022-10-06

Senast uppdaterad: 2022-11-29

Författare: Camilla Rohlén