Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Foto Matthew Tipple

Ansök om LOK-stöd senast 25 februari

Ansökan om lokalt aktivitetsstöd (LOK) för hösten 2023 ska vara inne senast 25 februari.

LOK-stödsansökan för hösten 2023 ska vara inne senast den 25 februari. Ansökan gör ni på er förenings IdrottOnline-sida. LOK-stödet är ett statligt lokalt aktivitetsstöd som finns för att stödja idrottslig föreningsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7 och 25 år.

Förkortningen LOK står för statligt lokalt aktivitetsstöd, och avser att stödja idrottslig föreningsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7 och 25 år (för deltagare med funktionsnedsättning finns ingen övre åldersgräns). Regeringen har enligt förordningen om statsbidrag (1999: 1177) överlämnat uppgiften att pröva frågor om fördelning av statsbidrag till idrottsverksamhet till Riksidrottsförbundet.

Ansök i IdrottOnline
Ansökan görs i IdrottOnline. Samtliga aktiviteter måste närvaroregistreras digitalt och föreningens siffror förs då över till ansökan automatiskt. Det enda ni behöver göra är att öppna ansökan och skicka in den.

Mer information om LOK-stöd hittar ni på Riksidrottsförbundets hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-02-06

Senast uppdaterad: 2024-02-06

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!