Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Välkommen till Handboll Öst!

Nu har vi fått en ny medarbetare på kontoret. Jesper Fernis är inne på sin tredje vecka hos oss och kommer arbeta med utbildning.

Jesper har sedan 3 år tillbaka bott i Örebro för studier inom Idrottsvetenskap med inriktning Sport Management. Nyligen tillbaka flyttad till Märsta där han är uppväxt. Har varit engagerad inom handbollen som spelare sedan 6 års ålder och Jesper har även varit tränare för U16 och juniorlag. I dagsläget riktas ett stort fokus mot handbollsdömandet då Jesper även är förbundsdomare.

Vad är det bästa med handboll?
Det bästa med handboll är den gemenskap som den skapar. Det är verkligen en stor handbollsfamilj. Jag uppskattar också att handbollen är en tuff men ärlig idrott och att alla är välkomna att utöva den. 

Vad ser du fram emot mest i din nya roll?
I min nya roll ser jag fram emot att på daglig basis ha möjlighet att jobba med och hjälpa föreningar på olika sätt, men främst med fokus på utbildning av handbollsspelare och ledare. Jag brinner för handboll och föreningsliv så det kommer bli roligt att få engagera sig än mer i den världen.

För er som nu undrar så kommer Julia Flamborg gå på tjänstledighet för studier från och med 1 augusti på heltid till 31 juli 2024.

Publicerad: 2023-06-19

Senast uppdaterad: 2023-06-19

Författare: Jesper Fernis

Intressant? Dela gärna!